Vacat​​ure

creative designer

Wij zijn ZOLF! Een reclamestudio in het centrum van IJmuiden. Een plek waar we dagelijks aan de slag gaan met een enthousiast team. Om de mooiste concepten te bedenken, vorm te geven en uit te werken, om zo de klant te verassen en te overtuigen. Dat doen wij voor mooie merken. Merken waar we trots op zijn! 

Wij zijn een klein team met grote ambities. Zonder account- of projectmanagers maar waar de klant tijdens een project rechtstreeks contact heeft met de studio (met jou dus). Waar je veel vrijheid krijgt om het maximale uit een opdracht te halen en je altijd kunt rekenen op ondersteuning en advies van je collega’s. Waar we weg kunnen drijven tijdens het creatieve proces, met veel humor kunnen doorslaan in onze eigen ideeën, maar ook met de grootste precisie kunnen focussen op de kleinste details. Zeker geen luchtkastelen bouwen, al helemaal niet van gebakken lucht. (eerder gebakken vis) 

Herken je jezelf hierin? Dan wordt jij misschien wel onze nieuwe collega. Zit Adobe CC ook in jouw DNA? Mooi! Dan alleen nog de volgende punten afvinken en ‘You are good to go’. 
Bomvol creativiteit - bureauervaring - humor - komt uit Velsen of omstreken - stressbestendig - sociaal - oplossingsgericht - positief.  

We bieden een inspirerende werkplek waar je het maximale uit jezelf kunt halen. Dus vind jij mooi werk maken belangrijker dan een titel op een visitekaartje? Overtuig ons dan met jouw creatieve sollicitatie én een dijk van een portfolio.

Soort dienstverband: Fulltime (40 uur)

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.  

SOLICITEER >