Creatieve 
reclamestudio 
zonder extra lagen

Geen account- of projectmanagers maar​ rechtstreeks contact met de studio.

ONS WERK

Schakel met de juiste persoon die zowel de projectbegeleiding, opmaak, correcties, DTP en uitleveren voor​ je zal verzorgen. Korte lijnen zonder vertraging en met maximaal resultaat. Zo simpel kan het zijn.

Heb je een project met meer uitdaging?  G​een probleem! Dan zal ons creatieve team aansluiten om het van de juiste invulling te voorzien. Net zo makkelijk. Ons creatieve team schakelt nauw samen met de studio om het maximale uit het project te halen. 

Creatie

Een vraag omzetten naar een concreet idee. Een beeldmerk maken bij een gevoel. Oftewel ​denken buiten de kaders. Met als doel op te vallen en een statement te maken. 

vormgeving

Vormgeving is meer dan alleen kleurgebruik, lettertypes en logo’s plaatsen. De essentie zit hem in de juiste indeling en opbouw. Denk hierbij aan het opzetten van templates en stramienen, vormgeven van magazines, folders en brochures. Met als eindresultaat een uitnodigende opmaak met een duidelijke boodschap. 

DTP

De laatste schakel in het proces. Maar net zo belangrijk als het idee. Hier wordt creatie en vormgeving omgezet in definitieve bestanden gereed voor productie. Een technisch proces waar alles tot in detail gecheckt wordt. Wij nemen het contact over met de leverancier en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. 

Projectbegeleiding

Bij ZOLF! heb je rechtstreeks contact met de studio. Schakel met de juiste persoon die zowel de opmaak, correcties, DTP en uitlevering voor je zal verzorgen net als de projectbegeleiding. Geen account- of projectmanagement maar korte lijnen zonder vertraging met maximaal resultaat zelfs onder de strakste deadlines!

Eindcontrole & uitleveren

De werkwijze die ook wel bekend staat als de handtekening van ZOLF!. Wij hebben een unieke workflow ontwikkeld voor het uitleveren met eindcontrole waar we de meest voorkomende problemen mee weten te ondervangen. Wij leveren pas uit als we er 100% zeker van zijn dat het goed deur uit gaat. Oftewel ‘ZOLF! Approved’.