Heineken

Heineken, wie kent het niet? Niet alleen in Nederland maar over de hele wereld kun je genieten van een ijskoud Heineken biertje met of zonder alcohol. In 2022 is Heineken Silver groots geïtroduceerd en toegevoegd aan het portfolio.

ZOLF! is al jaren een vaste partner van Heineken Nederland, en dat schept een band. De identiteit van Heineken is onderdeel geworden van het DNA van ZOLF! Hierdoor kunnen we snel en efficient schakelen met de hoogst haalbare kwaliteit. Een jarenlange samenwerking waar we super trotst op zijn!

Artwork beursstand Cannes

Cannes, het moment voor Heineken om groots uit te pakken met het uitlichten van hun portfolio en nieuwe innovaties. ​ZOLF! heeft het artwork van deze beursstand verzorgd. Een uitdagend traject vanwege strakke deadlines en het schakelen met internationale partijen. 

Custom made your Heineken

Voor speciale gelegenheden ontwikkeld ZOLF! custom made Heineken flessen. Een van deze designs is een speciaal ontwikkelde fles voor Hotel De L’Europe Amsterdam voor het 125 jarig jubileum.

Point of sale

Om op te vallen moet je uitpakken! Van zuilen, vloersticker met vrije uitgestanste vorm tot een display volledig in Formule 1 stijl. Alles om een product of actie onder de aandacht te brengen. 

Heineken DGP materiaal

Voor de ​Dutch Grand Prix heeft ZOLF! verschillende items uitgewerkt met de illustraties van kunstenaar Pablo Lücker. Met als kers op de taart het vectorizeren van de Trophy's voor de winnaars.

• Terrein aankleding 
• Promotiekit voor influencers
• Digitale & social content
• VIP tickets en dagpassen
• Advertenties 
• Bakfietsen promoteam

Deze getoonde beelden, logo's en illustraties zijn in bruikleen van de rechtmatige eigenaar en merken. Met als enige doel het vertonen op deze website. Het kopieëren, dowloaden of verspreiden van deze beelden is niet toegestaan. Alle rechten zijn voorbehouden.

Ons werk