ONZE WERKWIJZE

ZOLF! is een reclamebureau zonder extra lagen met als middelpunt de creatieve studio.

Geen account- of projectmanagers maar rechtstreeks contact met de vormgever die aan 
het project werkt. Zo simpel kan het zijn. Met de kennis en ervaring van een reclamebureau maar tegen scherpe, transparante tarieven. Hiermee kunnen we ons focussen op hetgeen wat we het liefste doen.

STAAT VOOR

SOLVE

Oftewel oplossen. De naam ZOLF! is gekozen vanwege dezelfde uitspraak als het engelse woord ‘Solve’ maar bewust anders geschreven. De ‘verwarring’ met het engelse woord is meteen een praatstuk ​om aan te geven dat sommige dingen in de reclame logisch lijken maar dat per definitie niet zijn. Wij bieden creatieve oplossingen op basis van jarenlange ervaring en kennis.

ZELF

DE KLANT

Reclame is overal - 24/7. Bewust en onbewust maken we daarop dagelijks keuzes gebaseerd op gevoel of impuls. Maar als consument maak je beslissingen die dicht bij jezelf liggen. Dit kan gaan om merkbeleving of gewoon omdat het lekker in de aanbieding is. ZOLF! verplaatst zich in de doelgroep om zo met de juiste oplossing te komen.

ZELF

DE CONSUMENT

Als bedrijf is het belangrijk om dicht bij jezelf te blijven. Bij jouw identiteit, product of dienst. Puur & authentiek. Dit vinden wij belangrijk en daarom zullen wij dit bewaken en ontplooien.

WAT WIJ DOEN

CREATIE
VORMGEVING
DTP

Creatie: Het volledig pakket

Een vraag omzetten naar een concreet idee. Een beeldmerk maken bij een gevoel. Oftewel van niets iets maken. Met als doel om op te vallen, een statement te maken. De middelen zijn vrij om in te zetten.

Vormgeving: Professionele opmaak

Vormgeving is meer dan alleen kleurgebruik, lettertypes en logo’s plaatsen. De essentie zit hem juist in de indeling en opbouw. Wij bieden een professionele dienst aan als het gaat om vormgeving. Of het nu gaat om het doorvertalen van een keyvisual of de opmaak van een magazine of brochure. Ons doel is om een uitnodigende opmaak met een duidelijke boodschap te maken. 

DTP: KENNIS IS KRACHT

DTP: De laatste schakel in het proces. Maar net zo belangrijk als het idee. Hier wordt creatie en vormgeving omgezet in definitieve bestanden gereed voor productie. Een technisch proces waar alles tot in detail gecheckt wordt. Wij nemen het contact over met de leverancier en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Dit ontzorgt, bespaart geld en levert tijd op.